sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kuntoilua ja uintia Frigilianassa

Frigilianassa on helppo pitää peruskuntoa yllä tai kohottaa sitä...jo pelkkä kävely ympäri kylää on tehokasta liikuntaa. Rappusia löytyy myös monesta paikasta, esimerkiksi kylän läpi kiemurtelevalta Avenida Carlos Canolta nousee portaat vanhaa kaupunkia halkovalle Calle Realille useasta kohtaa. Aika kiva lenkki tulee siitäkin että kävelee koko kylän ympäri, maisemat ovat palkintona. Saattaa törmätä kuormaa kantavaan aasiinkin, kuten minä. Autoilla ei ole vanhan kaupungin yläosaan mitään mahkuja ja jollakin kuormat on kuljetettava.

Kesäkaudella pääsee uimaan urheilukeskuksen ulkouima-altaalla kesäkuusta syyskuulle. Allasta ympäröi tekonurmi ja päivänvarjoja. Vieressä on Splash-bistro, josta saa juomista ja syötävää. Pääsymaksu on 2e aikuisilta ja 1,5e lapsilta. Kaksi uimavalvojaakin on vahtimassa polskijoita.

Urheilukeskuksella on kuntosali perusvarustuksella. Hinta 3e kerta/10e viikko/15e 2 viikkoa/25e kk. Lipun voi hakea aulan valvomotiskiltä. Yläkerrassa on jumppasali, jossa erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten jumppia ja zumbaa ja joogaa. Kuntosali on kuvassa näkyvä valkoinen rakennus.

Espanjassa suosittua padelia tai tennistä pääsee pelaamaan Nerjassa Hotel Club Nerjaa vastapäätä olevalla keskuksella ja lähimmälle golfkentälle Baviera Golfiin ajaa noin 20 minuuttia Malagan suuntaan.

Vaellusreitti-infot löytyvät turisti-infosta tai sen nettisivuilta, josta tietoa ja linkki postauksessani "Frigiliana haltuun".

Lapsille on kiva ja siisti leikkipuisto kylän keskipisteessä markkina-aukion vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti