perjantai 21. syyskuuta 2018

Hotelli katedraalin kainalossa

Hotelliyöt ulkomailla ovat kämpän myötä vähentyneet radikaalisti, joten silloin, kun hotellia tarvitaan, haluan etsiä jotain hieman spesiaalia. Tässä nyt suositus yhdestä hotellista myös muille.

Sevillan ihanan kaksipäiväisen reissun kruunasi yö Eme Cathedral - hotellissa. Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee aivan Sevillan keskipisteessä katedraalin vieressä ja oli jokaisen euron väärti. Bongasin erikoistarjouksen Booking.comin kautta ja 157e aamupaloineen yöstä oli kyllä todella edullinen hinta. Kuvan näkymä on hotellin kattoterassilta. 

Hotellin ihana viileys ja henkilökunnan lämmin ystävällisyys otti meidät vastaan, kun olimme tarponeet 38 asteen helteessä parkkitalolta mukulakivillä matkalaukkuja vetäen noin puolentoista kilometrin matkan. Lähempänäkin olisi ollut parkkitaloja, mutta eksyminen Sevillan uumeniin auton kanssa sai meidät kurvaamaan lopulta mihin tahansa parkkiin. Kirjautumisen yhteydessä sai valita haluamansa juoman ja hotellin asiakaspalveluhenkilö antoi meille myös tietoja visiittiämme varten. 
Meillä oli ihan standard-tason huone, mutta se oli tosi siisti, tyylikäs ja hyvin varusteltu. Vuoteet olivat mukavat nukkua. Olen aina innoissani hotellien pikkupakkauksista ja täältä löytyi kaikki ompelusettiä ja kynsienhoitopakkausta myöten. 
Aamupala oli todella monipuolinen. Oman maun mukaisen munakkaan sai valita, erikoiskahveja, kaikenlaisia hedelmiä ja leivonnaisia/leipiä, jugurtteja oli saatavilla. 
Hotellin yleiset tilat ovat myös viihtyisät. 

Ja heti hotellilta ulos astuessa ollaan suoraan upealla katedraalilla, joka on maailman suurin katedraali.
Suosittelen hotellia lämpimästi ja aion vierailla täällä uudestaan, mikäli se minusta on kiinni. 

Silti oli ihana ajella Sevillasta omaan kotiin. Erinomainen yhdistelmä lomalle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti