lauantai 1. syyskuuta 2018

Hyvää kahvia, kiitos

Yksi onnistuneen loman kulmakivistä itselleni ovat mukavat kahvitteluhetket ja laadukas kahvi. Viihtyisä ympäristö toki kuuluu asiaan. Kahvit omalla terassilla kaikessa rauhassa ovat suosikkejani, mutta välillä pitää päästä kahviloihin. Kaikkialta ei saa kunnon kahvia. Americano on monesti vetistä. Yleensä tilaan joko cafe con lechen eli kahvin maidolla tai cappuchinon ja ruuan päätteeksi joskus espresson. Nerjan yläkaupungilla keskellä paikallisten vilinää on kaksi mukavaa kahvilaa, joita kumpaakin voin suositella. Turistit viihtyvät alakaupungilla Balconin ympäristössä ja siksikin alueella kauemmin oleilleelle yläkaupunki on hyvää vaihtelua.

Yllä olevat kuvat ovat Plaza Cantarerolta, jonka länsikulmassa on kahvila El Nube. Sisätiloissa on pari pöytää ja lisäksi aukiolla suihkulähteen ympärillä on useita pöytiä aurinkovarjoineen. Kahvi on hyvää ja Crepet eli letut ovat maittavia. Kahvilasta saa monenlaista suolaista. 
Tämä yllä oleva  kuva on Good stuff cafesta niin ikään yläkaupungilta. Täällä kahvi oli tosi hyvää, kuten myös kotitekoiset leivonnaiset, varsinkin porkkanakakku, josta ei nyt ole kuvaa. 
Tätä Frigilianan kahvilaa olen kehunut useasti. Levi Angelossa on ehkä mielestäni koko alueen paras kahvi ja käsittämättömät suklaaherkut. Myös jäätelöannoksen kuppi on suklaata ja cappuchino ja annos maksoi reilusti alle kympin, noin 8 euroa.

 Alimpana kotiterassin kahvitunnelmia ❤️
Nyt on virallisesti syksy eli mukavaa syyskuuta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti